Got a project? Contact us!
Categories:

20,00 100,00 

Reserva d’entrades

Reserva d’entrades

Tens ganes d’ajudar-nos a fer realitat el projecte del Laberint del Pastor?

Et proposem que facis una aportació econòmica com a reserva anticipada que servirà de descompte el dia que compris les entrades per accedir al Laberint del Pastor.

Neteja
Neteja

Més informació

Per fer aquesta reserva anticipada del Laberint del Pastor t’oferim 3 pacs possibles, dels quals pots comprar-ne tants com vulguis. Aquests imports et seran descomptats en el moment que es faci la compra de les entrades fins a esgotar l’import aportat.

  • Pac Duo, amb una aportació de 20 €
  • Pac Familiar, amb una aportació de 50 €
  • Pac Grup, amb una aportació de 100 €

 

A més, sortireu en el Mural de Mecenes del web i tindreu una invitació exclusiva pel dia de la inauguració.

Per adquirir la prereserva anticipada d’entrades del Laberint del Pastor, només has d’escollir el pac i afegir-lo a la cistella de la compra, pots comprar tants pacs com vulguis i completar el procés de compra (amb les teves dades). En pocs dies figuraràs en el Mural del nostre web en senyal d’agraïment i rebràs un mail de benvinguda on podràs subscriure’t al nostre butlletí i estar al dia de les novetats del projecte.

En cas que el projecte no es pogués dur a terme, aquests imports et serien retornats al no poder complir amb el bescanvi de les entrades.

Aquesta aportació ens ajudarà en la fase de creació del Laberint del Pastor.

Ajudar a fer realitat aquest projecte també està al teu abast.

Més imatges

Més formes d’ajudar-nos

Totes les formes d'ajudar-nos
  • Disponible com a reserva

  • 10,00 

    En estoc

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top